woensdag 22 februari 2012

Kaartjes die ik de afgelopen week heb zitten knutselen

Hallo, dit zijn de kaartjes die ik de afgelopen dagen heb zitten knutselen. Het vintage kaartje met cupido heb ik vorige week voor valentijn gemaakt voor Marc. Het kaartje met de bloemenmand en bijtje heb ik gemaakt voor mijn opa die a.s. vrijdag jarig is. De rest is voor eigen collectie voor al wat nog gaat komen aan verjaardagen e.d.

Valentijnskaartje voor mijn lieve schat

De randen van de kaart heb ik gedistressed en bewerkt met distress ink old paper, rose glitterpapier komt van de markt, achtergrondpapier is van Pixie Glen, stempel is van Marianne design, het plaatje heb ik gedownload via e-vint.com, kant komt van een fourniturenzaakje in Uden, het lint heb ik opgekruld en is van joy!crafts, de 2 papieren roosjes heb ik gekocht op een hobbybeurs in venray en de rest van de bloemen en roosjes komt waarschijnlijk van de Xenos of de kruidvat.


Kaartje voor mijn lieve Opa

Ik heb hier een witte kaart met daarop Groen colorcore karton gebruikt, het bovenste witte karton ge-embossed met 2 verschillende cuttlebug embossingmallen en daarna bewerkt met distress ink dusty concord, het tekstkaartje is gemaakt met een nestabilitie, de tekststempel is volgens mij van Marianne design, strasssteentjes en plaatje weet ik niet precies waar ze van zijn, waarschijnlijk van de action!


Thank you for being so very thoughtful

Dit kaartje vind ik persoonlijk wat minder, ik denk dat ik wat teveel harde kleuren bij elkaar heb gebruikt. Toch zet ik hem er ook op! Voor dit kaartje heb ik de randen van een witte kaart bewerkt met paarse inkt (onbekend merk), het achtergrondpapier en strikje  komen volgens mij van de kruidvat, groene roosjes zijn van de Xenos en de rest van de bloemen en blaadjes zijn gekocht op de hobbybeurs in Venray en geponst met de flloral punches, de tekststempel is van hero art, paars crispy lint, en het plaatje weet ik niet meer waar het vandaan komt (zoals ik dat volgens mij bij geen een plaatje meer weet!)


Wishes coming true...

Dit is een vrij simpel kaartje gworden, maar wel heel lief met het morehead meisje met de poesjes. Ik heb een cremekleurige kaart genomen met daarop achtergrondpapier van de vintageblokjes van de action, de tekststempel is van hero art, de vlinder heb ik geponst met de floral punches, het lint en de roze plakpareltjes zijn van Joy!crafts en de randjes van het label heb ik met een gouden gelpen gemaakt. Ik zou wel graag eens willen leren om randen de stikken met de naaimachine (Ik lijk m'n moeder wel...), dat vind ik ook zo mooi! misschien dat dat ooit nog eens komt...


Nostalgische rozenmand

Voor dit rozenkaartje heb ik de randen van alle achtergronden gedistressed en bewerkt met distress ink worn lipstick en peeled paint. Het plaatje en de achtergronden komen uit een nostalgisch mini-3D boekje. Het label heb ik gestanst met een nestabilitie en de tekststempel is komt van de action. het strikje komt volgens mij van de kruidvat net als de buitenste witte roosjes die ik heb bewerkt met 2 kleuren distress ink (worn lipstick en peeled paint) Dat doe ik als ik geen roosjes heb in precies de goede kleuren zoals ik ze wil!
de middelste 3 roosjes komen van de hobbybeurs in Venray en de blaadjes zijn creatables die ik heb gestanst met m'n goede vriend de Double-Do!

Voor zover, mijn laatst gemaakte creaties. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. er zal zeker nog meer op komen te staan. Ik begin dit bloggen een klein beetje te snappen! Haha 
 Ik vind het leuk als je een berichtje achter laat, ook als je nog tips hebt.

Liefs, Claudia






dinsdag 21 februari 2012

Youth is the gift of nature...


Hallo, Bij deze ga ik proberen voor de eerste keer een creatie van mij te plaatsen... Ben benieuwd! Ondanks dat ik door mijn zwangerschap de afgelopen maanden niet meer heb geknutseld, vind ik hem heel mooi geworden! Ik ben het nog niet verleerd...

Groetjes Claudia

Even checken of het wil lukken

Hallo iedereen, bij deze even een check of de blog ook alles doet zoals ik het graag zou willen ( aangezien dat meestal niet het geval is)

Groetjes Claudia