donderdag 26 april 2012

Restjes Opmaken!

Wat leuk dat je weer een kijkje komt nemen!
Ik had vandaag zin om eens te beginnen met de restjes papier die ik nog allemaal had liggen. Het is een vrij simpel kaartje, maar wel erg leuk! Denk dat ik er morgen nog zo een maak, maar dan net weer ietsjes anders.





Ik heb turquoise, roze en wit cardstock gebruikt. Met nestabilities heb ik circels gestanst uit restjes designpapier van Papermania "Summerbloom" en witte en blauwe cardstock, waarvan ik alle randen met roze inkt heb bewerkt. Ik heb ze iets over de kaart heen laten vallen en daarna op de rand afgesneden. De vlinder en tekst heb ik met roze embossingpoeder gemaakt. Nog wat roze plaksteentjes in de hoek en klaar is kees!!!

Ik ben weer goed op dreef, heerlijk dat gefreubel! Morgen weer!!!


Liefs, Claudia



woensdag 25 april 2012

Shirley & Anouk

Goedemorgen!

Vandaag heb ik maar liefst 3 verjaardagen. Van m'n oma en m'n tweelingnichtjes Shirley en Anouk.
Dus vanavond zijn we eerst uitgenodigd om bij opa en oma soep en nasi te komen eten (En opa maakt zo'n heerlijke nasi... Das echt jeugdsentiment) En daarna schuiven we een huisje op en gaan we nog een lekker stukje taart bij m'n nichtjes eten. Die wonen namelijk zo ongeveer naast elkaar. Voor oma had ik al een kaartje klaar liggen die ik een tijdje geleden heb gemaakt, en voor Shirley en Anouk heb ik iets leuks gefreubeld. Hopend dat ze niet op m'n blog kijken vandaag, maar die kans is denk ik zeer klein...




Ik heb voor beide kaartjes zo ongeveer dezelfde materialen gebruikt, alleen alles in andere kleurtjes.
(licht)blauw en (licht)geel cardstock, groen en blauw holografisch karton, designpapier van de Kruidvat, stempels zijn van Eline's huis die ik eerst heb gestempeld met blauwe/gele inkt en daarna met transparante glitterembossing eroverheen. Dit geeft echt zo'n supergaaf effect! De letterstans van Sizzix weer gebruikt voor de namen, en bewerkt met Cat's eye inkt en glossy effect. De randjes van het middelste stuk heb ik ook wat met inkt bewerkt. De kleine vlindertjes zijn creatables.

De envelopjes komen eigenlijk van een setje van Disney. Dus daar stonden linksonder prinsessen op... De dames worden 16, dus was echt een no-go! Ik heb er bloemen op gemaakt met een creatable en 3 andere bloemenstansjes, maar ik heb geen flauw idee meer waar die van zijn. Die heb ik wat bewerkt met gesso en glitterlijm. Eronder heb ik een heel dun soort vloeipapier gedaan wat ik een beetje heb verfroemeld. Als finishing touch maar de naam erop gestempeld met de alfabet stempels van Eline's Huis.

Een hele fijne dag vandaag allemaal!


Liefs, Claudia


maandag 23 april 2012

Vergeten & Geboren

En alweer een hele goedemorgen!

Gisterochtend smste m'n zus of ik zin had om 's middag samen te gaan hobbyen. Zij doet zelf sieraden maken. Ze gaat eind Juni trouwen en heeft al zelf een ketting en een armband gemaakt, dus ze moest de oorbelletjes nog maken. Het was een erg gezellige middag! Het is toch altijd leuker om samen met iemand te knutselen als alleen.

Ik heb gisteren 2 kaartjes kunnen maken. Dit is de eerste, ik heb hem gebaseerd op de kaart van m'n vorige post, maar dan met vogeltjes.


 Voor dit kaartje heb ik witte en roze cardstock gebruikt, paars glitterpapier en designpapier van de Kruidvat. De vogeltjes zijn ook van de Kruidvat en heb ik met paarse embossingpoeder gemaakt, daarna nog wiebeloogjes op gedaan. Vond het zelf wel erg grappig! De "airmail"stempel en poststempels zijn van Eline's Huis, de stansjes zijn nestabilities. Verder nog wit crispylint gebruikt, een roze lintje van Joy en wat plakpareltjes.
 
 
Het tweede kaartje heb ik een beetje afgekeken... Want ik vond hem zo leuk! Maar dat is eigenlijk alleen maar een compliment voor diegene toch??? Als iemand hem herkent, hoor ik het wel ;-)
Het was de bedoeling dat ik wat kaartjes vooor eigen voorraad zou maken, maar aangezien m'n zus deze zo leuk vond wou zij hem graag hebben. Dus vooruit maar weer!
 
 
 
 
Ik heb wit cardstock gebruikt met craft en designpapier van de Action en de Kruidvat. Een labeltje wat ik hem bestempeld en omgedoopt tot postcard, een pagina uit een oud romannetje en het plaatje is van de Action. Het kantje is van de Xenos, lintje van Joy en wat raffia, waar ik een blauw veiligheidsspeldje van Artemio doorheen heb gedaan. Het hartje is een creatable en de stempels zijn van Eline's Huis. Ik heb bijna alle randen bewerkt met Distress inkt Old Paper. Nog een wasknijpertje vast gekit, waar ik een labeltje tussen heb gedaan waarvan ik eerst de randen van heb gedistressed, en tot slot met m'n nieuwste aanwinst de Dymo Caption maker de tekst "a boy" erop gezet.
 
 
Ik heb weer genoten van het hobbyen, misschien ga ik vanmiddag m'n projectje voor de babykamer afmaken. Want wie weet wanneer ik daar nog tijd voor krijg! Ik ben nu 37,5 week, dus de baby kan zich in principe ieder moment aandienen... Maar van mij mag het nog even blijven zitten, ik vind het nog zo fijn met die dikke buik...
 
 
Liefs, Claudia

zondag 22 april 2012

Verjaardagskaart Vlinder

Goedemorgen wereld!

Wat een weer he... Ik vind er niks aan. Doe mij maar wat zonnestraaltjes. Maar wel  echt weer om te knutselen. Ik heb afgelopen week wat af gefreubeld, maar ik kan merendeel helaas nog niet laten zien. Ik heb 2 mooie kaartjes gemaakt voor m'n tweelingnichtjes die woensdag jarig zijn, maar het zou kunnen dat ze m'n blog zien, dus ik plaats ze nog niet. Dan heb ik nog een kaartenzakje gemaakt voor m'n aanstaande zwager, die is donderdag jarig. En tot slot..... Mijn mooiste project: Iets moois voor op de babykamer! Maar ja, jullie snappen wel dat ik die pas kan plaatsen als de baby er is, anders weten jullie allemaal of het een jongetje of meisje wordt. En ik heb zelfs de naam er al op staan... En voor ma, waarvan ik weet dat ze dit leest ;-) Voor jou ligt er ook al iets moois te wachten hoor! (Zij is dinsdag jarig)

Gisteren heb ik nog een leuk verjaardagskaartje kunnen maken. Hier is ie:


Het is een simpel kaartje, maar ik vind hem erg leuk. Ik denk dat ik vandaag zelfs nog zo'n kaartje ga maken in andere kleurtjes! Ze gaan ook zo hard, het lukt me niet om een beetje flinke vorraad te maken! Ik heb de volgende materialen gebruikt:

Oranje en lichtgeel cardstock, designpapier van de Kruidvat, crispylint, lintje van Joy, Stempels van Eline's Huis en de oranje vlinders zijn floral punches. De randjes van de ticket heb ik bewerkt met cat's eye inkt en ik heb nog wat pareltjes op de vlinders met de parelpen gemaakt.

Voor zover vandaag, ik denk dat ik vanmiddag nog wat ga freubelen. Als alle kaartjes op plaats van bestemming zijn, plaats ik ze aankomende week hier.

Fijn weekend!

Liefs, Claudia

vrijdag 13 april 2012

Zwanger...

Hallo Bloggers,

Nog steeds heb ik weinig tijd gevonden om wat te hobbyen. Maar vanochtend vroeg opgestaan, naar de verloskundige geweest, nog wat aan het huishouden gedaan, zodat ik vanmiddag toch nog tijd kreeg om een kaartje te maken. Deze is voor een oud-collega van me, die vertelde me laatst dat ze in blijde verwachting is. Altijd leuk natuurlijk, maar als je zelf zwanger bent ben je volgens mij extra blij voor die persoon!


Ik heb metallic wit cardstock gebruikt waarvan ik de randen met lila inkt heb bewerkt, blauw glitterpapier van Joy, designpapier van de action, plaatje van Nellie Snellen, kantje van de Xenos, Stansje (veiligheidsspeld) en stempels van Eline's Huis, en nog wat lila plaksteentjes.

Eigenlijk een heel simpel kaartje, maar ik vind hem er niet minder schattig door! Als het goed is (!!!) krijg ik de komende tijd wat meer ruimte om te hobbyen. Alle regel-dingetjes voor de bevalling zijn zo ongeveer geregeld, dus ik hoop snel weer wat meer creaties te plaatsen. Zeker aangezien ik nog heel wat kaartjes te maken heb voor komende verjaardagen, bruiloften en niet te vergeten Moederdag!

Liefs, Claudia

vrijdag 6 april 2012

Verjaardagskaart voor mijn mannetje

Hallo allemaal!

Het is hier een tijdje rustig geweest op mijn blog... Sorry! Ik heb sinds deze week zwangerschapsverlof. Nu zou je zeggen, dan heb je alle tijd van de wereld! Dat dacht ik dus ook. Ik zal even vertellen hoe dat gaat haha. In die laatste weken dat je aan het werk bent, schuif je al die kleine dingetjes op naar: Oh, dat kan ik mooi straks doen als ik met verlof ben, dan heb ik alle tijd! Ja... En dan heb je dus die eerste week een heeeeleboel kleine dingetjes om te doen en is die week zo voorbij. Dan komt er nog bij dat ik tegenwoordig echt even elke dag een uurtje moet gaan liggen, want anders haal ik de dag niet meer.

Maar ondanks dat heb ik natuurlijk wel nog even tijd gemaakt om een mooie kaart voor mijn lieve mannetje te maken. Marc is gisteren 41 jaar geworden. We hebben een hele gezellige dag gehad en natuurlijk vond hij mijn kaart de mooiste die hij heeft gekregen... Hij moest eens wagen om iets anders te zeggen ;-)


Ik heb de volgende materialen gebruikt:

Oranje en groen cardstock, designpapier uit een mini 3Dboekje Nostalgie en Songbook van Eline's Huis, wondgaasje, vintage plaatje van Studiolight, Distress inkt Vintage Photo, Old Paper en Forest Moss, houten sterretjes van de Xenos, Floral Punches, Floral Flourishes en lint van Joy, LETTERSTANS VAN SIZZIX ( Thanx Sanne, hij past inderdaad wel door m'n double do met wat aanpassingen) Tekststempel van Wild Rose Studio, inktspetters-stempels van Eline's Huis, glossy accents, en tot slot nog wat roosjes, bloemen, blaadjes, glitterlijm en een plaksteentje.

Ik ben er blij mee, Marc is er blij mee, nu jullie nog ;-)

Liefs, Claudia