zondag 4 maart 2012

Vlinders...

Hallo bloggers, Vandaag is mijn nichtje gezellig bij mij een dagje komen hobbyen.
 Jaja, er is weer wat moois uitgekomen! Dit is mijn eerste kaartje.


Voor dit kaartje heb ik turquoise cardstock gebruikt, roze glitterpapier en designpapier van Papermania "Summer Bloom". De postzegelstempels en vlinder zijn van Eline's Huis en de vlinder heb ik bewerkt met roze embossingpoeder. De tekststempel is van Forever Friends. Verder heb ik nog wat roze crispylint, roze strikje en plakparels van Joy gebruikt.

Ook heb ik nog een (naar mijn mening) hele leuke tag gemaakt, ook weer met een vlinder.


Voor deze tag heb ik een dik karton gebruikt en uitgestanst met een Tim Holtz stans.
(Nja, eigenlijk heeft mijn vriendin hem een tijdje geleden al voor me uitgestanst, aangezien Tim Holtz niet door mijn double do past (Ik bedoel dus de stansen van Tim, Tim zelf past er denk ik bij niemand doorheen)) LOL Nou ja, de tag heb ik eerst met zilver beinkt, daarna distress crackle paint opgesmeerd. De randen gedistressed en weer met knalroze inkt bewerkt. Paars metallic papier, heb geen idee meer waar het vandaan komt, designpapier en steentjes komen van de kruidvat. Zilveren lintje komt van de vrije markt, Roze kantje van de Xenos, tekststempel van Marianne Design, en de vlinder is een embossed sticker van de action... (Oh, hoe lui was ik vandaag! Mja, ik heb die embossed stickers nu eenmaal liggen en vond ze toch wel errug schattig!)

Nu even over mijn nichtje Anouk... Ze is 15 jaar en ze heeft NOG NOOIT een kaartje ofzo gemaakt. Maar het leek haar wel leuk om eens een middagje te komen hobbyen. Dit is haar allereerste kaartje, en ik moet zeggen... Ik vind hem erg leuk gemaakt, en zeker stukken beter als mijn eerste kaartje dat ik ooit heb gemaakt!!! Wat vinden jullie er van?

Kaart van Anouk

Voor dit kaartje heeft ze cremekleurig cardstock gebruikt, metallig rood bloemenpapier, en craft. Bijna alle randen zijn gedistressed en bewerkt met distress ink Vintage Photo, Fires Brick en gouden inkt. De tekststempels zijn van Hero art en Marianne Design, het kantje komt van de vrije markt en de grote bloem en papieren bloemetjes heb ik op een hobbybeurs in Venray gekocht.
De knoopjes en swirlstansen zijn van Marianne Design, het lint is van Joy, en het hartje is een embossed sticker van de action. Ze heeft ook nog wat gouden glitter en, hoe inventief, de kleine bolletjes die uit de knoopjes komen weer gebruikt!

Dit was het weer voor vandaag. We zijn allebei erg benieuwd wat jullie er van vinden. We hebben in ieder geval een gezellig dagje gehad!

Liefs, Claudia en Anouk

3 opmerkingen:

  1. Wow these are gorgeous Claudia, love the colours and pretty papers.. and yes your niece can make beautiful cards.... she must take after you :D.. well done also on making your cards bigger, they look so much better yay xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat hebben jullie mooie kaartjes gemaakt zeg. Zeker was mijn eerste niet zo mooi. Deze zijn allebei erg prachtig! Leuk zo samen knutselen. Doe ik ook vaker met mijn aanstaande schoondochter. Helemaal toppie!
    xoxo Annette

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke kaart en tag.
    erg mooi gemaakt.

    Veel liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen