vrijdag 13 april 2012

Zwanger...

Hallo Bloggers,

Nog steeds heb ik weinig tijd gevonden om wat te hobbyen. Maar vanochtend vroeg opgestaan, naar de verloskundige geweest, nog wat aan het huishouden gedaan, zodat ik vanmiddag toch nog tijd kreeg om een kaartje te maken. Deze is voor een oud-collega van me, die vertelde me laatst dat ze in blijde verwachting is. Altijd leuk natuurlijk, maar als je zelf zwanger bent ben je volgens mij extra blij voor die persoon!


Ik heb metallic wit cardstock gebruikt waarvan ik de randen met lila inkt heb bewerkt, blauw glitterpapier van Joy, designpapier van de action, plaatje van Nellie Snellen, kantje van de Xenos, Stansje (veiligheidsspeld) en stempels van Eline's Huis, en nog wat lila plaksteentjes.

Eigenlijk een heel simpel kaartje, maar ik vind hem er niet minder schattig door! Als het goed is (!!!) krijg ik de komende tijd wat meer ruimte om te hobbyen. Alle regel-dingetjes voor de bevalling zijn zo ongeveer geregeld, dus ik hoop snel weer wat meer creaties te plaatsen. Zeker aangezien ik nog heel wat kaartjes te maken heb voor komende verjaardagen, bruiloften en niet te vergeten Moederdag!

Liefs, Claudia

3 opmerkingen:

 1. Fijn voor je dat alles zo'n beetje geregeld is voor de bevalling. Dan kun je lekker genieten en afwachten natuurlijk. Ik ben benieuwd naar je creaties die je gaat maken. Na de bevalling zul je daar denk ik, spreek uit ervaring, niet zo aan toe komen. Dus geniet er nog maar even van en rust lekker uit. Fijn weekend!
  Je kaartje is weer heel erg leuk, ook die veiligheidsspeld komt leuk uit bij het lintje!
  xoxo Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk kaartje.
  en wat een mooie kleuren.

  veel liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen