maandag 23 april 2012

Vergeten & Geboren

En alweer een hele goedemorgen!

Gisterochtend smste m'n zus of ik zin had om 's middag samen te gaan hobbyen. Zij doet zelf sieraden maken. Ze gaat eind Juni trouwen en heeft al zelf een ketting en een armband gemaakt, dus ze moest de oorbelletjes nog maken. Het was een erg gezellige middag! Het is toch altijd leuker om samen met iemand te knutselen als alleen.

Ik heb gisteren 2 kaartjes kunnen maken. Dit is de eerste, ik heb hem gebaseerd op de kaart van m'n vorige post, maar dan met vogeltjes.


 Voor dit kaartje heb ik witte en roze cardstock gebruikt, paars glitterpapier en designpapier van de Kruidvat. De vogeltjes zijn ook van de Kruidvat en heb ik met paarse embossingpoeder gemaakt, daarna nog wiebeloogjes op gedaan. Vond het zelf wel erg grappig! De "airmail"stempel en poststempels zijn van Eline's Huis, de stansjes zijn nestabilities. Verder nog wit crispylint gebruikt, een roze lintje van Joy en wat plakpareltjes.
 
 
Het tweede kaartje heb ik een beetje afgekeken... Want ik vond hem zo leuk! Maar dat is eigenlijk alleen maar een compliment voor diegene toch??? Als iemand hem herkent, hoor ik het wel ;-)
Het was de bedoeling dat ik wat kaartjes vooor eigen voorraad zou maken, maar aangezien m'n zus deze zo leuk vond wou zij hem graag hebben. Dus vooruit maar weer!
 
 
 
 
Ik heb wit cardstock gebruikt met craft en designpapier van de Action en de Kruidvat. Een labeltje wat ik hem bestempeld en omgedoopt tot postcard, een pagina uit een oud romannetje en het plaatje is van de Action. Het kantje is van de Xenos, lintje van Joy en wat raffia, waar ik een blauw veiligheidsspeldje van Artemio doorheen heb gedaan. Het hartje is een creatable en de stempels zijn van Eline's Huis. Ik heb bijna alle randen bewerkt met Distress inkt Old Paper. Nog een wasknijpertje vast gekit, waar ik een labeltje tussen heb gedaan waarvan ik eerst de randen van heb gedistressed, en tot slot met m'n nieuwste aanwinst de Dymo Caption maker de tekst "a boy" erop gezet.
 
 
Ik heb weer genoten van het hobbyen, misschien ga ik vanmiddag m'n projectje voor de babykamer afmaken. Want wie weet wanneer ik daar nog tijd voor krijg! Ik ben nu 37,5 week, dus de baby kan zich in principe ieder moment aandienen... Maar van mij mag het nog even blijven zitten, ik vind het nog zo fijn met die dikke buik...
 
 
Liefs, Claudia

2 opmerkingen:

 1. Wat een superleuke kaartjes.
  En spannend..... wanneer gaat de baby komen?
  We horen het wel!
  -xx- Charlotte & Lieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He meis,

  Wat heb je weer leuke kaartjes gemaakt! Erg leuk!
  Jammer dat ik deze week met werken anders hadden we weer gezellig een middagje kunnen knutselen!

  Tot snel

  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen