woensdag 25 april 2012

Shirley & Anouk

Goedemorgen!

Vandaag heb ik maar liefst 3 verjaardagen. Van m'n oma en m'n tweelingnichtjes Shirley en Anouk.
Dus vanavond zijn we eerst uitgenodigd om bij opa en oma soep en nasi te komen eten (En opa maakt zo'n heerlijke nasi... Das echt jeugdsentiment) En daarna schuiven we een huisje op en gaan we nog een lekker stukje taart bij m'n nichtjes eten. Die wonen namelijk zo ongeveer naast elkaar. Voor oma had ik al een kaartje klaar liggen die ik een tijdje geleden heb gemaakt, en voor Shirley en Anouk heb ik iets leuks gefreubeld. Hopend dat ze niet op m'n blog kijken vandaag, maar die kans is denk ik zeer klein...
Ik heb voor beide kaartjes zo ongeveer dezelfde materialen gebruikt, alleen alles in andere kleurtjes.
(licht)blauw en (licht)geel cardstock, groen en blauw holografisch karton, designpapier van de Kruidvat, stempels zijn van Eline's huis die ik eerst heb gestempeld met blauwe/gele inkt en daarna met transparante glitterembossing eroverheen. Dit geeft echt zo'n supergaaf effect! De letterstans van Sizzix weer gebruikt voor de namen, en bewerkt met Cat's eye inkt en glossy effect. De randjes van het middelste stuk heb ik ook wat met inkt bewerkt. De kleine vlindertjes zijn creatables.

De envelopjes komen eigenlijk van een setje van Disney. Dus daar stonden linksonder prinsessen op... De dames worden 16, dus was echt een no-go! Ik heb er bloemen op gemaakt met een creatable en 3 andere bloemenstansjes, maar ik heb geen flauw idee meer waar die van zijn. Die heb ik wat bewerkt met gesso en glitterlijm. Eronder heb ik een heel dun soort vloeipapier gedaan wat ik een beetje heb verfroemeld. Als finishing touch maar de naam erop gestempeld met de alfabet stempels van Eline's Huis.

Een hele fijne dag vandaag allemaal!


Liefs, Claudia


3 opmerkingen:

 1. Zijn leuk geworden.
  Leuk met die vlinder en die grote bloem,
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaartjes Claudia! Knap gedaan!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze allemaal super hoor!
  Prachtige gedaan.
  xoxo Annette

  BeantwoordenVerwijderen