vrijdag 6 april 2012

Verjaardagskaart voor mijn mannetje

Hallo allemaal!

Het is hier een tijdje rustig geweest op mijn blog... Sorry! Ik heb sinds deze week zwangerschapsverlof. Nu zou je zeggen, dan heb je alle tijd van de wereld! Dat dacht ik dus ook. Ik zal even vertellen hoe dat gaat haha. In die laatste weken dat je aan het werk bent, schuif je al die kleine dingetjes op naar: Oh, dat kan ik mooi straks doen als ik met verlof ben, dan heb ik alle tijd! Ja... En dan heb je dus die eerste week een heeeeleboel kleine dingetjes om te doen en is die week zo voorbij. Dan komt er nog bij dat ik tegenwoordig echt even elke dag een uurtje moet gaan liggen, want anders haal ik de dag niet meer.

Maar ondanks dat heb ik natuurlijk wel nog even tijd gemaakt om een mooie kaart voor mijn lieve mannetje te maken. Marc is gisteren 41 jaar geworden. We hebben een hele gezellige dag gehad en natuurlijk vond hij mijn kaart de mooiste die hij heeft gekregen... Hij moest eens wagen om iets anders te zeggen ;-)


Ik heb de volgende materialen gebruikt:

Oranje en groen cardstock, designpapier uit een mini 3Dboekje Nostalgie en Songbook van Eline's Huis, wondgaasje, vintage plaatje van Studiolight, Distress inkt Vintage Photo, Old Paper en Forest Moss, houten sterretjes van de Xenos, Floral Punches, Floral Flourishes en lint van Joy, LETTERSTANS VAN SIZZIX ( Thanx Sanne, hij past inderdaad wel door m'n double do met wat aanpassingen) Tekststempel van Wild Rose Studio, inktspetters-stempels van Eline's Huis, glossy accents, en tot slot nog wat roosjes, bloemen, blaadjes, glitterlijm en een plaksteentje.

Ik ben er blij mee, Marc is er blij mee, nu jullie nog ;-)

Liefs, Claudia
4 opmerkingen:

 1. Hele leuke kaart ene..nog van harte gefeliciteerd.
  En ga lekker genieten van je verlof...

  Liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is leuk geworden.
  Proficiat voor jou en marc.
  En geniet van je zwangerschapsverlof.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kaartje!
  Geniet van je verlof!
  Groetjes Sjoukje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke kaart.
  Als nog gefeliciteerd met je mans verjaardag.
  Tevens geniet van je zwangerschapsverlof.
  Hoop voor je dat de laatste loodjes niet te zwaar worden

  BeantwoordenVerwijderen