vrijdag 11 mei 2012

Vintage Babykaart

Een goedemorgen bloggers!

Jaaaa.... Gisteren was de dag. Gisteren mocht hij/zij komen maar heeft waarschijnlijk besloten dat het nog zo lekker warm bij mama is. Het is nog rustig in de buik. Dus zijn we gisteren maar weer aan de freubel gegaan! Een vriendin van m'n zus is een paar dagen geleden bevallen van een zoon. Ik had al een kaartje gemaakt voor m'n zus om te geven, maar mama vroeg of ik voor haar ook een kaartje wou maken. Dit is hem geworden:Ik heb inspiratie opgedaan op de blog van Tineke, en ook het plaatje heb ik bij haar meegenomen. Zij is altijd zo lief om de plaatjes die ze gebruikt op haar blog te plaatsen.

Ik heb craft en geel cardstock gebruikt, designpapier van Eline's Huis, Nellie Snellen's Multiframes, crispylint en de swirls en het vlindertje zijn stansen van Joy. De tekst is ook van Eline's en heb ik op een zelfgemaakt wimpeltje gezet en bewerkt met Distress Inkt Tea Dye. Tot slot nog wat bloemen, blaadjes en parels om het af te maken.

Liefs, Claudia


3 opmerkingen:

 1. Wat een lief kaartje heb je gemaakt...en veel succes met de laatste loodjes....

  liefs annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Via via kwam ik op je blog terecht, wauw wat maak jij mooie dingen. ben gelijk volger van je geworden. Wat een super lief kaartje heb je gemaakt, prachtig!!

  Lieve groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop dat je een mooie bevalling krijgt. En gelijk heeft het: nog lekker warm in de buik blijven!Mooi kaartje!
  Suc6! Misschien op moederdag?! Zou grappig zijn.
  xoxo Annette

  BeantwoordenVerwijderen